Privacybeleid

Bescherming van persoonsgegevens

Apotheeknederlands.com besteedt veel zorg aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. In feite zijn we bijzonder zorgvuldig om alleen die zaken te beheren die nodig zijn met betrekking tot de aankoop en alle gerelateerde procedures. De privacy van onze klanten is dan ook een absolute prioriteit voor ons. Dit is wat apotheeknederlands.com heeft besloten te hanteren voor de totale garantie van uw persoonlijke gegevens en de bescherming ervan.

Contactpersoon voor gegevensbescherming

Wij zijn volledig verantwoordelijk voor het beheer van uw gegevens en wij garanderen de bescherming ervan, waarbij wij ervoor zorgen dat uw gevoelige gegevens niet aan derden worden doorgegeven.

Hoe uw gegevens worden verwerkt

De gegevens die wij beschermen zijn uw persoonlijke gegevens (naam, achternaam, adres, geboortedatum, enz.) of alle informatie die het mogelijk maakt om een persoon te identificeren. Deze categorie omvat ook uw telefonische contacten, uw bankgegevens. Daarnaast wordt een subcategorie geclassificeerd, die bijzonder gevoelige gegevens bevat, zoals informatie over uw gezondheid, seksuele geaardheid en seksueel leven. Het verzamelen van deze gegevens is vooral belangrijk om ons platform zo te kunnen structureren dat we u maximaal gemak en gemak in uw winkelervaring kunnen bieden.

We gebruiken ook cookies om uw bezoeken aan onze site te personaliseren, zodat u het proces niet telkens opnieuw hoeft te herhalen als u zich aanmeldt op apotheeknederlands.com.

Uw adresgegevens worden uitsluitend verzameld om de levering van de door u via onze site bestelde producten te beheren.

Gebruik van de online winkel apotheeknederlands.com

Wanneer u besluit een bestelling te plaatsen bij onze online shop, wordt u gevraagd om alle gegevens die ons in staat stellen om uw bestelling te verwerken voor de gevraagde producten en de betaling en levering. Daarom vragen wij u om uw naam, adres, e-mailadres en bankrekening op te geven. Dit is de enige manier waarop wij uw bestelling kunnen verwerken en een veilige en snelle aankoop kunnen garanderen (art. 6, CPV, 1, zin 1, letter B, RGPD).

Als u ons niet de gegevens wilt verstrekken die wij nodig achten om uw bestelling af te ronden, kan uw bestelling niet worden verwerkt en kunnen wij op geen enkele wijze garanderen dat de door u bestelde goederen worden geleverd.

Door een account aan te maken heeft u het gemak dat u niet meer al uw gegevens hoeft te verstrekken, elke keer dat u verbinding maakt met onze online apotheek en kunnen wij de nodige informatie opslaan die ons helpt om de procedures van productselectie, betalingsuitvoering en leveringsvoorkeuren te versnellen.

Onze betalingsdienstaanbieders

Voor de betaling van de aangekochte producten maken wij gebruik van beproefde leveranciers, aan wie wij uw persoonlijke gegevens moeten doorgeven, om een bestelling te kunnen afsluiten, volgens de regels van de kunst. 6, p. 1, zin 1 van de RGPD.

Bij betaling via PayPal moet u persoonlijke gegevens zoals uw voornaam, achternaam, huisadres, telefoon, e-mail, IP-adres van uw computer aan dit bedrijf doorgeven. Om te weten te komen hoe PayPal uw gegevens gebruikt, kunt u het beleid inzake gegevensbescherming raadplegen door naar https://www.paypal.com/nl/… te gaan.

Overdracht van gegevens aan derden

Alleen als dit noodzakelijk wordt geacht voor de verzending van de bestelling, zullen wij uw gegevens aan derden doorgeven. In het bijzonder in het geval van koeriers die verantwoordelijk zijn voor de verzending en die door ons zijn geselecteerd, na passende controles van hun professionaliteit, in termen van garantie van levering binnen de vastgestelde termijnen, discretie over de inhoud van de pakketten en professionaliteit van de dienst.

De derde bedrijven die wij gebruiken zijn de koeriers voor de verzending, de logistiek, het transport en de banken. Uitsluitend met uw toestemming geven wij uw e-mailadres door aan de koerier die verantwoordelijk is voor alle communicatie met betrekking tot de levering.

Behandeling van geschenken voor marketingdoeleinden

Uw gegevens kunnen worden verzameld voor zowel de verwerking van bestellingen, met uw toestemming, als voor marketing- of reclamedoeleinden om u in real time te informeren, wanneer er promoties en aanbiedingen op producten te koop zijn in onze online apotheek, altijd met uw toestemming en toestemming. Eventuele bezwaren tegen het gebruik van uw gegevens voor reclamedoeleinden kunnen naar onze klantenservice of via e-mail worden gestuurd, op elk gewenst moment dat u verzoekt deze te verwijderen.

In ieder geval geven wij uw gegevens niet door aan derden voor reclamedoeleinden.

Consumentenrechten

Met het oog op bescherming kan de klant gebruik maken van de volgende rechten tegen de online apotheek apotheeknederlands.com:

  • U heeft het recht om gratis geïnformeerd te worden over de manier waarop uw gegevens worden beheerd en over de leveranciers en ontvangers van uw persoonlijke gegevens;
  • U heeft het recht om te verzoeken om correctie van onjuiste of onvolledige gegevens of om verwijdering van de gegevens of beperking van het gebruik ervan.
  • U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens;
  • U heeft het recht om te verzoeken dat uw gegevens worden doorgegeven aan een andere, door u aangewezen contactpersoon.
  • U heeft het recht om uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens te allen tijde in te trekken.

Beveiliging van de gegevens

Onze prioriteit is de veiligheid en zekerheid van uw aankopen. Wij streven ernaar om alle nodige maatregelen te nemen om dit te garanderen.

Encryptie

Uw gegevens worden verzonden met behulp van SSL (Secure Socket Layer) encryptie, ontworpen om gegevens veilig over het internet te verzenden. Door middel van het Public Private Key proces dat uw gegevens versleutelt die alleen kunnen worden ontcijferd met een private sleutel.

Bescherm uw rechten

Met betrekking tot de contextuele behoeften van de strafrechtelijke orde of veiligheid, voor verzoeken van de bevoegde autoriteiten, kunnen wij uw gegevens ook zonder uw toestemming verstrekken, uitsluitend en alleen met het oog op het vervullen van wettelijke verplichtingen of grondwettelijke verplichtingen.