Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een online apotheek?

De voordelen zijn talrijk, te beginnen met het gemak van toegang tot duizenden gegarandeerde producten, tegen betaalbare prijzen, die u in een paar dagen thuis kunt ontvangen.

Kan ik de status van mijn bestelling controleren?

U kunt de status van uw bestelling op elk moment controleren. Zodra uw bestelling is voltooid, ontvangt u een bevestigingsmail met de details van uw bestelling, de verzending en de geschatte levertijd.

Kan ik een bestelling wijzigen door producten toe te voegen zodra deze klaar is?

Het wijzigen van een bestelling is mogelijk totdat deze naar de koerier wordt verstuurd. Daarna is het alleen nog mogelijk om het product aan te vragen door een nieuwe bestelling te plaatsen.

Waarom word ik gevraagd om gevoelige gegevens zoals mijn mobiele telefoonnummer?

Het verkrijgen van uw telefoonnummer is belangrijk voor ons, omdat wij u op deze manier de best mogelijke service kunnen garanderen. We proberen de bestelling, de aankoop en de verzending zo goed mogelijk te beheren en vermijden zo veel mogelijk ongemak, misverstanden of vertragingen; er kan echter een onverwachte gebeurtenis gebeuren op de levertijd, op de betaling of op het adres dat je ons hebt opgegeven. De mogelijkheid om contact met u op te nemen is voor ons belangrijk omdat wij u op die manier te allen tijde een efficiënte service kunnen garanderen, ongeacht onvoorziene gebeurtenissen of problemen van uiteenlopende aard. Met andere woorden, de mogelijkheid om contact met u op te nemen betekent dat wij u met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor al onze klanten kunnen volgen.

Hoe weet ik dat de bestelde medicijnen origineel en veilig zijn?

Wij hebben certificaten en garanties verkregen, zodat de instanties die verantwoordelijk zijn voor de vergunning voor de online verkoop van geneesmiddelen ons hun toestemming geven om ze te verkopen. Op apotheeknederlands.com vindt u altijd authentieke en gegarandeerde producten, allemaal voldoende voorzien van een bijsluiter, of leugenaar, met de nodige indicaties zodat u een geneesmiddel in alle veiligheid kunt innemen, precies alsof u naar een traditionele apotheek gaat.

Welke vormen van betaling worden geaccepteerd op apotheeknederlands.com?

Wanneer u besluit een bestelling te plaatsen op apotheeknederlands.com bent u verzekerd van alle comfort, inclusief betaling. Op onze online apotheek kunt u op elke manier betalen: wij accepteren de belangrijkste creditcards van alle internationale circuits, u kunt ook betalen via PayPal, als u een rekening heeft, of u kunt besluiten om ons een bankoverschrijving te sturen of onder rembours te betalen. Dit is om u een winkelervaring te bieden die u volledig tevreden stelt.

Na hoe lang kan ik de gekochte producten ontvangen?

Zodra u de producten op onze online apotheek heeft gekocht, sturen we na een paar uur de boeking voor verzending naar de koerier. Wij garanderen leveringen van 3 tot 5 werkdagen, met standaard verzending. Dit aspect van de levering is voor ons van groot belang omdat we weten dat onze winkel bepaalde producten verwerkt, die de klant na aankoop in de kortst mogelijke tijd in gebruik wil nemen. Eventuele vertragingen in de levering, door redenen die niet afhankelijk zijn van onze wil, zullen tijdig aan u worden gecommuniceerd, zodat u zich kunt organiseren en altijd op de hoogte bent van alles wat met uw bestelling te maken heeft.

Wie heeft de leiding over de verzending?

Vooraleer de koeriers met wie we samenwerken te selecteren, volgen ze tests op en geven ze de garantie dat ze de tijdige en professionele levering van de producten kunnen garanderen. We werken samen met de belangrijkste koeriers (DHL, BRT, Fedex, UPS, enz.), die te allen tijde een efficiënte service garanderen.

Verzenden jullie naar alle landen?

Wij verzenden onze producten over de hele wereld, dus als u vanuit Nederland naar het buitenland gaat voor werk of vakantie, kunt u altijd de producten ontvangen die u nodig heeft. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u namelijk elk adres invullen waar u denkt dat u te vinden bent. Voor het buitenland zijn de levertijden iets langer, maar de medicijnen worden nog steeds professioneel en binnen een redelijke tijd aan u geleverd.

Wat gebeurt er als ik me realiseer dat ik een fout heb gemaakt in een bestelling?

Het kan iedereen overkomen die door haast, afleiding of andere redenen het verkeerde product selecteert. Onze prioriteit is altijd om de kwaliteit van de service te garanderen. Om deze reden kunt u uw bestelling annuleren tot voordat deze wordt verzonden. Als de koerier al met het verkeerde product is vertrokken, hoeft u het alleen maar bij aflevering te accepteren en te vragen om terugzending. Wij vergoeden de totale kosten van het product en behouden alleen de verzendkosten. Op dat moment kunt u een nieuwe bestelling plaatsen met het juiste product.

Is er een minimum aantal producten dat ik kan kopen?

U kunt besluiten om contact op te nemen met onze apotheek voor een van uw behoeften. Of u nu een productpakket nodig heeft of meer doosjes moet bestellen, het maakt voor ons geen verschil. Er zijn geen minimumbestellingen vereist, we leggen onze klanten niet de keuze van het ene of het andere geneesmiddel op en bovenal werken we elke dag zodat u zich altijd vrij voelt om te kiezen wat u wilt en wanneer u wilt.

Wat gebeurt er als ik een product nodig heb tijdens de sluitingstijd van een winkel?

Dat is ons sterke punt. Waar traditionele winkels niet komen, komen wij wel. U kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag een bestelling plaatsen, dus altijd. Onze online apotheek is altijd open, zodat u onbeperkt toegang heeft tot uw favoriete producten. Als de traditionele apotheken ‘s avonds laat of op feestdagen gesloten zijn, hoeft u niet te zoeken naar de open apotheek van dienst, maar kunt u gewoon contact met ons opnemen.

Is er een mogelijkheid tot gratis levering?

In bepaalde gevallen en voor bestellingen boven een bepaald bedrag kunt u gebruik maken van gratis levering.

Als ik problemen heb en ik wil met een dokter praten, hoe krijg ik die dan?

Stel ons uw vragen vrij en wij sturen ze door naar gespecialiseerde artsen om ervoor te zorgen dat u de meest uitgebreide hulp krijgt op elk gebied.

Wat kan ik vinden in de online apotheek?

Op de online apotheek van apotheeknederlands.com kunt u alle medicijnen vinden die helpen bij het oplossen van problemen met erectiestoornissen, impotentie, verminderd libido, vroegtijdige ejaculatie en pijn tijdens het vrijen.